PROFILAKTIKA INSPEKTORINING “OILABAY” ISHLASHDA NOTINCH OILALAR BILAN ISHLASH FAOLIYATINING TASHKILIY- HUQUQIY ASOSLARI - Nasibbekov Jaloliddin Latif o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqola muallif oilaning tinchligi qanchalik ahamiyatga ekanligini, oila jamiyatning bir bo’g’ini sifatidagi mazmunini, profilaktika inspektori tomonidan notinch oilalar bilan ishlash faoliyatining o’ziga xos jixatlarini, profilaktika inspektori tomonidan amalga oshirilishi lozim bo’lgan ishlar yuzasidan o’z fik mulohazasini bildirib o’tgan.