“O‘ZBEKISTON IQTISODIYOTINING INVESTITSION JOZIBADORLIGINI OSHIRISH IMKONIYATLARI” - Xolmuratova Diyoraxon Ibragimovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Davlatda hududlarning investitsion jozibadorligini baholashning asosiy xorijiy va mahalliy usullari ko`rib chiqiladi, imkoniyatlar, rivojlanish va foydalanish xususiyatlari, afzalliklar taqsimoti ko`rib chiqiladi.