ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРЛАРИНИНГ МУАММОЛИ ОИЛАЛАР БИЛАН ИШЛАШДА ВИКТИМОЛОГИК ПРОФИЛАКТИКА ЧОРА- ТАДБИРЛАРНИ АМАЛГА ОШИРИШ ФАОЛИЯТИ - Назарбоев Авазбек Қувондиқ ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Профилактика (катта) инспекторлари Ўзбекистон Республикасининг «Ҳуқуқбузарликлар профилактикаси тўғрисида»ги қонунининг «Ҳуқуқбузарликларнинг виктимологик профилактикаси» номли 7-боби талаблари асосида оила-турмуш доирасидаги ҳуқуқбузарликларни олдини олиш бўйича ўзига бириктирилган маъмурий ҳудудда виктимологик профилактик чора- тадбирларни амалга оширади.