“MAQOMOTI ZAMAXSHARIY” ASARINING YOZILISH USLUBLARI VA ASARDA ISHLATILGAN ISTIORA, MAJOZ VA TASHBEHLAR - Sharipov Nuriddin Alijon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ustodul arab val ajam, Faxru Xvarezm bo’lgan Mahmud Zamaxshariy o’zining “Maqomoti Zamaxshariy” asarida saj’, majos, tashbeh, jinos, tiboq, muqobala kabi adabiy san’atlarni qay darajada mohirlik bilan ishlatgani va asar yozilishidagi uslublar haqida ma’lumot beriladi.