KORRUPSIYA UMR ZAVOLI - Ravshanbekov Jaxongir Dilmurod o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali Ichki ishlar organlari tomonidan korrupsiya bilan bog’liq jinoyatlarga qarshi kurashishni tashkil qilish faoliyatining asosiy jihatlari, bu borada aholi keng ommasini Korrupsiyaga qarshi kurashish faoliyatida ishtirokni ta’minlashdagi faolligini oshirish uchun zarur bilimlarni shakllantirish maqsadidagi muammolar hamda ularning yechimiga oid fikrlar keltirib o’tilgan. Mavzuni yoritish davomida Korrupsiya va unga qarshi kurashishga oid atamalar lug’ati, ilmiy-amaliy qo’llanmalardan unumli foydalanilgan.