CHO'LPON IJODIDA VATANGA BO'LGAN MUHABBAT - Yaxyobek Kamolov Jo'ramirza o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Cho'lpon ijodida Vatanga bo'lgan muhabbat , ijodiy hayoti mobaynida o’zbek adabiyoti uchun qo’shgan ulkan hissasi va uning she’rlarida vatanga bo’lgan muhabbat tuyg’ulari to’g’risida ma’lumotlar berildi.