NEVROZ QANDAY KASALLIK VA TIBBIYOT XODIMINING PSIXOLOGIK YONDASHUVI - Olimjonova Ziynat Bobomurod qizi; Otabekova Dilnoza Umidjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola insonlar hayotida uchrab turadigan psixologik kasalliklar, nevroz va uning etiologiyasi, kasallikning tahlili va tibbiyot xodimlarining bemor bilan munosabatidagi psixologik yondashuvini òrganishga qaratilgan.