ARABCHA O‘ZLASHMALARNING GENETIK ASOSIGA KO‘RA UYADOSHLIK MUNOSABATI VA SEMANTIK TAVSIFI MASALALARI - Rahmonova Zamira (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada ikki undoshli arabcha o‘zlashma so‘zlarga misollar berilgan. Maqola yozishda tavsifiy metoddan foydalanilgan. Namunalardan xulosa qilib, arab tilidan kirib kelgan so‘zlar uslubiy xususiyatlari izohlangan.