KORXONADA AMALGA OSHIRILGAN INVЕSTISIYA LOYIHASI (TASHKILOT MISOLIDA) - Xakimov Farrux Abduganiеvich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Investitsiya faoliyati inson moliyaviy faoliyatining asosiy turlaridan biri hisoblanadi. Iqtisodiyotni shakllantirish salohiyati va mamlakatni moliyaviy sog'lomlashtirishga erishish ko'p jihatdan davlatga investitsiyalar oqimi bilan belgilanadi. Ushbu maqolada investitsiyalarning mualliflik tasnifi taklif etiladi. Mualliflar asosiy kapitalga qo'yilgan investitsiyalar hajmi to'g'risidagi statistik ma'lumotlarni tahlil qildilar, investitsiyalarning asosiy maqsadlari, omillari va muammolarini aniqladilar.