OʻZGA GAPLI QURILMALAR TASNIFI (SHUKUR XOLMIRZAYEV IJODI MISOLIDA) - Normamatova Shohista; Dilrabo Ergasheva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada oʻzga gapli qurilmalar yaʼni koʻchirma va oʻzlashtirma gaplar, ularning lisoniy xususiyatlari,nutqiy voqealanishi,lisoniy va nolisoniy omillar hamkorligi xususida soʻz yuritilgan va Shukur Xolmirzayev ijodi misolidagi gaplar tahlilga tortilgan.