YOSH BOLALARNI BUYUK ALLOMALAR QILIB YETISHTIRISHDA KITOBNING AHAMIYATI - Kurtbayeva Ogulsapdi Xemara gizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolada yosh bolalarni buyuk allomalar qilib yetishtirishda kitobning ahamiyati va unga taʼsir qiladigan vositalar haqida fikr yuritiladi.