ZOMINSUV HAVZASI TEROFIT O’SIMLIKLARI - Oripova Mahliyo Bahodir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Zominsuv havzasida tarqalgan terofit o’simliklar haqida ma’lumot berilgan. Ularning dorivorlik , xo’jalik, va amaliy ahamiyati haqida to’xtalib o’tilgan.