BUYUK KASHFIYOTCHI MAYKL FARADEY - Mansurova Gulchexra Alidjonovna; Qosimova Gulmiraxon Otaqoziyevna; Turg’unova Oygul Valijon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buyuk kashfiyotchi Mayk Faradeyning hayoti, ixtiro qilgan kashfiyotlari haqida ma’limotlar yoritib berilgan.