MUSTAQILLK DAVRIDA YOSHLARDA AXBOROT MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH TAMOYILLARI - Teshayeva Shaxlo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: O’zbekistonda yoshlarni axborot olish sharoitlari omillarini hisobga olib, ulardan samarali foydalanish, bajariladigan ishlarining ta'sirchanligini nazorat qilib turish orqali jamiyatda mustahkam barqarorlikni ta'minlashga erishish kerak.