QADIMGI TURKIY LUG‘ATLARDA QUSHLAR NOMLARINING QO‘LLANILISHI - Usmonova Muxlisa; Obilova Xosiyat; Xidirova Iroda Xolmurzayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada qush nomlarining qadimgi turkiy lug‘atlarda qanday so‘zlar bilan izohlanganligi va barcha lug‘atlarda turlicha atamalar bilan berilganligi izohlab o‘tilgan.