TOPONIMLAR QADIMIY LUG’ATLARDA NOMLANISHI. “DEVONU LUG’AT AT-TURK”, AT TUHFATUZ FIL-LUG’ATIT TIB” VA “MUHIKAMAT UL-LUG’ATAYIN” ASARI MISOLIDA - To’laganova Mehriniso Musurmonovna; Iroda Xidirova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada qadimiy turkiy lug’atlardan yig’ilgan joy nomlari va ularning hozirgi kundagi muqobil nomlanoshi, ularning kelib chiqishi haqida umumiy ma’lumot va xulosalar bayon e’tilgan.