RAQAMLI TASVIRLAR ELMENTLARI VA ULAR ASOSIDA DASTURIY MAHSULOT ISHLAB CHIQISH - Sattarov Zufarbek Fayzullayevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Bu maqolda tasvirlarga raqamli ishlov berishda foydalaniladigan usullar haqida qisqacha ma’lumotlar va obrazlarni tanib olish masalalarini biometrik jarayonlarga tadbiq etilishi keltirilgan.