NEYRON TARMOG‘I YORDAMIDA QARORLARNI QO‘LLAB-QUVVATLASH ALGORITMI - Raximboev Hikmat Jumanazarovich; Jumaniyazov Boburbek Umidbek o‘g‘li; Sapayev Sanjar G‘ayrat o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mutaxassislarga mahallalar faoliyatini mahallaning bandlik ma’lumotlari asosida baholashda qulaylik yaratish maqsadida mahallalarni bandlik ko‘rsatkichlari bo‘yicha sinflarga birlashtirish masalasi muhokama qilinadi . Sinflarga integratsiya qilish uchun sinflarni integratsiyalash muammosini hal qilishda foydalaniladigan.