BYUDJET TASHKILOTLARINING XARAJATLAR SMETASI IJROSI TO’G’RISIDAGI HISOBOT VA UNI TUZISH TARTIBI - A. Suvonqulov; D. M. Meliqo’ziyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada byudjet tashkilotlari xarajatlarini smeta asosida rejalashtirishtirishning ahamiyati, xarajatlar smetasi ijrosi to’g’risidagi hisobot va uni tuzish tartibi tadqiq etilgan.