INSONGA E'TIBOR VA SIFATLI TA'LIM - Yuldoshev Asadbek Alimardonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yurtimizda olib borilayotgan islohotlarning inson qadrini ulug’lash hamda ta’lim tizimini rivojlantirishga qaratilgan ishlari keng yoritib berilgan.