EGRI CHIZIQLI INTEGRALLAR - Xoljigitov Dilmurod Xolmurod o‘g‘li; Sevinch Orifova; Munera Berdimurodova; Ravel Haydarov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Egri chiziqli integral, parametrik tenglamalar, qutb koordinatalari, silliq chiziq, egri chiziqli integralning geometrik va fizik ma’nolari, mexanik tatbiqi, koordinata boshi, xususiy xosila…