PSIXOLOGIYADA BILISH JARAYONLARINING AHAMIYATI - Abdug’aniyeva Matluba Yusupovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anatotsiya: Bilish jarayonlarini o’ziga xos tomonlari, diqqati, xotirasi, tafakkurini, bularning inson hayotidagi muhum vazifalari , bilish jarayonlarini rivojlantiruvchi omillar haqida.