O’QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISH - Bobojonova Gulmira Jumanozorovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: O’quvchilarida kasb tanlashda uchraydigan asosiy muammolar, ularning yechimlari, o’quvchi yoshlarni to’g’ri kasb tanlashga ko’maklashish.