O’ZGARUVCHI, O`ZGARMAS MIQDORLAR VA FUNKSIYALAR - Qarshiyeva Xilolaxon Usanboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola “O’zgaruvchi, o`zgarmas miqdorlar va funksiya”mavzusida bo`lib,unda o’zgaruvchi va o’zgarmas miqdorlar, funksiya,funksiyaning berilish usullari haqida gap boradi.