MAKTABGACHA VA BOSHLANG'ICH TA'LIM ONA TILI O'QITISH METODIKASI - Teshaeva Nozima Akparovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annatatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha va boshlang'ich ta'lim Ona tili o'qitish metodikasi, Cho'milish usuli, Jami jismoniy javob berish usuli, hikoya qilish usuli, o'ynashga asoslangan usul haqida ma’lumotlar berildi.