ПРОФАЙЛИНГ МЕТОДИ – САМАРАЛИ ТЕРГОВ ГАРОВИДИР - Йўлдошев Илхом Абдужалил ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Анотация: Мазкур мақолада терговчиларда замонавий психологик методлардан бири, яъни профайлингнинг хусусиятларини шакллантириш зарурлиги ўз навбатида ҳар қандай жиноятни содир этган шахсни аниқлашга ҳамда уларни рост ёки ёлғон сўзлаётганини уларнинг вербал ва новербал ҳаракатлари орқали билиш имконини бериши ҳақида сўз юритилади.