KIMYO TA’LIMIDA TURLI FOYDALI TAJRIBALAR - Odiljonova Muzifabonu Abbosxon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o'quvchilarni kimyo faniga qiziqtirish borasida tayyorlagan ba'zi qiziqarli tajribalarni keltiradi.