BOLALAR ADABIYOTIDA ONOMATOPEYANING ISHLATILISHI - Egamberdiyev Jasurbek; Sobirova Zebiniso (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola onomatopeyaning bolalar adabiyotida ishlatilishi haqida ekan avval onomatopeya termini qanday ma’no anglatishini tushunib olsak. Onomatopeya ma’lum bir obyektni ovozi yoki holatiga nisbatan taqlidni bildiruvchi harakat yoki tovush hisoblanadi.