AYLANISH JISMLARI VA KO‘PYOQLARNING HAJMINI HISOBLASHDA ANIQ INTEGRALLARNING TADBIQLARI - Alimov Salohiddin Hikmat o‘g‘li; Eshimov Ilhom; Rahmatullayev Shahzod; Xatamov O‘razali (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz aylanish jismlari va ko’pyoqlarning hajmini hisoblashda aniq integrallardan foydalanib topishni ko’rsatganmiz.