EKSTREMIZM VA TERRORIZMGA QARSHI KURASH – DOLZARB VAZIFA - Fayzullo Maxmudjon o’g’li Muxammadjonov; Ikromov Farhodjon Shavkatjon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jamiyatimizda dolzarb muommo bo’lmish ekstremizm va terrorizmga qarshi kurashish, ularga qarshi kurashish samaradorligini oshirish,ushbu sohaga oid muommolar hamda ularni bartaraf etish yo’llari haqida boradi.