O’ZBEKISTONNI MARKAZIY OSIYO MINTAQASIDAGI SIYOSATI - Raxmanov Abrorxon Xakimjon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Maqolada Yangi O’zbekistonning tinchlikparvar tashqi siyosati va uning huquqiy asoslari, qo’shni davlatlar va xalqaro tashkilotlar bilan hamkorlik aloqalari haqida umumiy ma’lumotlar berilgan.