ONA TILI FANINIG ASOSIY MEZONLARI - Shahlo Nurmurodova Safarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili fanining asosiy mezonlari va samarali o`qitish metodikalari haqida so`z yuritiladi