BOSHLANG’ICH SINF O’QIUVCHILARINI MILLIY HUNARLARGA YO’NALTIRISH JARAYONIDA IJODIY FAOLIYAT - G.S.Pardayeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola boshlang’ich sinf o’qiuvchilarini milliy hunarlarga yo’naltirish jarayonida ijodiy faoliyatning tashkil etishning muammolarini va yechimlarini yoritishga qaratilgan. Unda o’qiuvchilarni milliy hunarlarga yo’naltirishga tayorlash jarayonida ijodiy ishlarni bajarishning o’ziga xos xususiyatlari ochib berilgan bo’lib, o’qiuvchida ijodiy mehnat ko’nikma va malakalarni takomillashtirishning samarali shakllari yoritilgan.