TARBIYASI OG’IR O’QUVCHILAR BILAN ISHLASH - Muxtorova Dilfuza Mahmudjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Tarbiyasi og’ir bolalar - tarbiyada e’tibordan chetda qolgan, o’z holiga tashlab qo’yilgan bolalardir. Tarbiyasi og’ir bolalar nafaqat oilaning balki, jamiyatning ham og’riqli masalasidir.