БАТАЛЬОН ТАКТИК ГУРУҲИНИ ЖАНГОВАР ҚЎЛЛАШ ИМКОНИЯТЛАРИНИ ОШИРИШНИНГ АСОСИЙ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Науризбаев Жанаберген Утепбергенович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада замонавий қуролли можароларда батальон тактик гуруҳини жанговар қўллаш имкониятларини оширишнинг асосий йўналишлари ёритилган.