ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBURNING SHOIR VA DAVLAT ARBOBI SIFATIDA FAOLIYATI - Xudoyberdiev Mashhurbek Mamirjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Ushbu maqolada o‘zbek halqining fahri bo‘lgan ajdodimiz Zahiriddin Muhammad Boburning davlat arbobi va asosan shoir sifatida ijodiy faoliyati haqida so‘z yuritilgan hamda uning hayotiga tegishli bo‘lgan qo‘shimcha ma’lumotlar yoritib o‘tilgan.