BORROWING AS A SOURCE OF FORMATION OF ARCHEOLOGICAL TERMINOLOGY - Turdiyev Shuxrat Nurbayevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Abstract. Ushbu maqolada arxelogik terminlarini chet eldan soz’ kirishi orqali lug’at boyligini oshish yullari misollar asosida tahlil qilingan.