BADIIY MATNDA METAFORA VA O’XSHATISHLAR (ERKIN VOHIDOV SHE’RIYATI MISOLIDA) - Burhonova Malika Shodmon qizi; Suvonova R.A. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Quyidagi maqolada tilshunoslikda metafora va o’xshatishlarning ta’rifiga, turlariga qisqacha to’xtalib o’tilgan. Erkin Vohidovning ayrim she’rlarida qo’llangan metafora va o’xshatishlarning o’ziga xos jihatlari tahlil qilingan va namunalar keltirilgan.