STIVEN KREYNNING “MAHLUQ” ASARIDA ADABIY OQIMLARNING TO’QNASHUVI - Akbarova Dildora Rustamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola amerikalik yozuvchi Stiven Krenning “The Monster”(Mahluq) asarida qanday adabiy oqimlardan foydalanganligini o’rganishdagi muammolarga bag’ishlanadi. Maqola muallifi shu masalalarni yoritishda ko’plab olimlarning maqolalariga hamda o’z ilmiy qidiruvlariga tayanib yozishga harakat qilgan.