JORJ ORUELNING HAYOTI VA IJODIY ME’ROSI TAHLILI - Malikov Jasurbek Isroil o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada taniqli Angliyalik yozuvchi asl ismi Erik Artur Bler bo'lgan Jorj Oruel asarlaridagi voqealar rivoji va aynan o`sha paytdagi vaqt ta`siri haqida so’z yuritiladi. Shuningdek, yozuvchi asarlari orqali inson va jamiyatdagi tuzum, insonlar va hayvonlar o’rtasidagi o’xshashliklarni badiiy mahorat bilan tasvirlab berilgani ham aytib o’tilgan.