KASB – HUNAR MAKTABLARIDA ISHCHANLIK MUHITINI YARATUVCHI OʼYINLAR - Ma’murov Nabijon Shokirovich; Djoraboyeva Oynura Yuldashaliyevna; Sobirova Manzuraxon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada ishchanlik muhitini yaratuvchi o’yinlar, ularning fanlarda qo’llash texnologiyalari, pedagogik texnologiyalar haqida yoritilgan.