O'QUVCHILAR BILAN ISHLASHDA PISIXOLOGIYANING TUTGAN O'RNI - Toshpo'lova Oyzoda Abdukadirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o'quvchilar bilan ishlashda pisihalogiyaning tutgan o'rni, Diqqat markazida, Yozish uslubi, Motivatsiya, Gumanitar idrok etish haqida ma’lumotlar berildi.