URGUT TUMANIDA DAM OLISH OROMGOHLARI YERLARI ARXITEKTURASI - Normamatov Siroj Ismat o’g’li; Aliqulova Gavhar Karim qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аnnotatsiya: Ushbu maqolada Urgut tog‘ tizmalarida rekreatsiya zonalarini o‘rganish va yosh avlodning dam olishi uchun dam olish maskanlarini arxitekturaviy rejalashtirish tahlil qilinadi.