ZAMONAVIY DUNYONING IJTIMOIY MANZARASI - Baxtiyarov Javohirbek Jaxongirovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bugungi globallashib borayotgan bir davrda dunyoning zamonaviy manzarasi o’zgarib borayapti, bunga turli sabab va misollar ko’p, buning oqibatida esa dunyoning mafkuraviy manzarasiga ham ijobiy va salbiy ta’sorlar bo’lmoqda. Quyida shular haqida atroflicha so’z yuritamiz.