MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDAGI PEDAGOGIK FAOLIYATLARINI LOYIHALASHTIRISH - Maxamadyunusova Dilafruz (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аnnotatsiya: Maqolada maktabgacha ta’lim tizimi sohasini takomillashtirishning ahamiyati va tashkil etish tizimlari va ahamiyati haqida tushinchalarga to’xtalib o’tilgan.