O’SMIRLIK YOSHINING O`ZIGA XOS PSIXOLOGIK HUSUSIYATLARI - Mamadaliyeva Xumorbonu (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada o`smirlik yoshining o`ziga hos psixologik va ahloqiy hususiyatlari yoritib berilgan. O`smirlikni fikrlash qutblari va dunyoqarashlariga alohida e`tibor qaratilgan.