PROFESSIONAL TA`LIM MUASSASALARI BOSHQARUV MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Shahnoza Qurbonova Yuldashbayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Ushbu tadqiqot kasbiy ta'lim muassasalarini boshqarish mexanizmlarini takomillashtirish strategiyasini o'rganish va taklif qilishga qaratilgan. Ushbu sohadagi mavjud muammolar va imkoniyatlarni tahlil qilib, tadqiqot ushbu muassasalarda boshqaruv amaliyotining umumiy samaradorligi va samaradorligini oshirish uchun qimmatli tushunchalar va tavsiyalar berishga qaratilgan. Tadqiqot ma'lumotlarni to'plash va xulosalar chiqarish uchun sifat va miqdoriy usullarning kombinatsiyasidan foydalanadi.