MINTAQANING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHDA KLASTERLI BOSHQARUV IMKONIYATLARI - Abdikarimova Zilola Baxramovna; Jabborova Munira; Otajonov Og‘abek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada , Klaster strategiyasini amalda qo’llash asosida milliy va mintaqaviy iqtisodiyot raqobatbardoshligini oshirish, rivojlangan mamlakatlarda innovatsion iqtisodiyotni shakllantirish va boshqarishda klasterlardan foydalanish bo‘yicha ma’lum tajribalar haqida malumot berilgan.Undan tashqari klaster muvaffaqiyatli va samarali tuzilma sifatida shakllanishi uchun zarur shart-sharoitlar haqida qimmatli malumotlar berilgan.