MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA ALLERGIK RINIT KASALLIGINI DAVOLASH USULLARI - Daliyev Adxamjon G‘ulomovich; Raximov Isaqjon Madaminjon o‘g‘li; Rustamov Azizbek Avazbekovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada ilmiy tadqiqotlarning ilmiy natijalaridan foydalangan holda maktab yoshidagi bolalarda allergik rinit kasalliklarining tarqalishi va davolash usullari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Maqola mavzu bilan bog‘liq bo‘lgan maqolalarni o‘rganishga asoslangan.