TA'LIM MUASSASASI BOSHQARUVIDA NIZOLARNI ANIQLASH VA HAL QILISH USULLALARI - Ergasheva Feruza Abdullayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ta'lim tashkilotida nizolarni boshqarish bo'yicha boshqaruv faoliyati masalalari ko'rib chiqiladi.